Heb je altijd al graag een toffe fotoserie willen hebben van jouw hond, gemaakt in een ontspannen setting? Overweeg dan eens de individuele fotoshoot met neuswerk! Deze fotoshoot onderscheid zich van de standaard door de afwisseling met speur- en neuswerk voor jouw hond. Gedurende de hele activiteit staat het welzijn van de hond op nummer één. De hond mag zichzelf zijn en die eigenheid gaan we vangen op een prachtige foto.

Als gedragsdeskundige en hobbyfotograaf weet ik als geen ander hoe een hond zich gedraagt tijdens een fotoshoot. Ik herken signalen van ontspanning of juist nervesiteit en kan hierop inspelen. Door te zoeken naar de balans tussen even poseren en hierna weer ontspannen, schiet ik een serie mooie plaatjes van jouw viervoeter.

Een fotoshoot met neuswerk duurt circa 45 minuten en we spreken af op een locatie naar keuze. Ik werk vanuit Voorhout (Zuid-Holland) en reis maximaal 45 minuten voor een shoot. In overleg is het ook mogelijk om in de regio Nieuwkoop (Zuid-Holland) of Zeist (Utrecht) af te spreken.

De kosten voor een fotoshoot met neuswerk bedragen €59,- voor één hond en zijn gezin. Wil je meerdere honden laten fotograferen, dan komen er meerkosten bij omdat dit qua begeleiding en aansturing meer tijd kost.

Na afloop van de fotoshoot krijg je toegang tot een persoonlijke bestelpagina waarop je alle gemaakte foto’s kunt bekijken. Je mag kosteloos drie fotobestanden uitkiezen die geschikt zijn voor sociale media* en één fotobestand op hoge resolutie. Het nabestellen van extra foto’s en foto-afdrukken behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.

* Een fotobestand voor social media is wat kleiner qua afmetingen en is voorzien van een subtiel logo om het auteursrecht te beschermen.