Dienst

Tarief

Wat krijgt u voor die prijs?

Puppycoaching

€129 voor 4 of €189 voor 6 lessen van circa 60 minuten De puppylessen vinden plaats op wisselende locaties in de regio. In 45 minuten hebben we tijd voor een stukje theorie, vragen van de eigenaren en natuurlijk enkele oefeningetjes met de pup.

Bij het pakket van 4 lessen ontvang je tevens een naslagwerk vol informatie over puppy’s, hun behoeften en de huiswerkopdrachten.

Opvoedbegeleiding

 

€129 voor 4 of €189 voor 6 lessen van circa 60 minuten

De opvoedlessen vinden plaats op wisselende locaties in de regio. In 45 minuten hebben we tijd voor een stukje theorie, vragen van de eigenaren en natuurlijk enkele oefeningetjes met de opgroeiende hond.

Bij het pakket van 4 lessen ontvang je tevens een naslagwerk vol informatie over honden, hun taal en de huiswerkopdrachten.

Gedragsbegeleiding

Intake: €85,-

Vervolgafspraken: €65,-

Pakket: €265,-     (intake & 3 consulten)

Telefonische afspraak: €15,-

Een intake duurt circa 90 minuten en je krijgt naderhand een persoonlijk verslag met alle besproken adviezen en observaties.

Een vervolgafspraak duurt 60 minuten, ook hiervan krijgt je achteraf een korte samenvatting van de afspraak.

Het pakket omvat de gebruikelijke intake van 90 minuten (inclusief verslag) en daarnaast 3 losse consulten die we naar behoefte inplannen.

Een telefonische afspraak circa 15 minuten en is uitsluitend bedoeld voor korte, eenvoudige vragen bij een hond die ik reeds eens in het echt heb gezien.

Sociale wandelingen

€30,- per losse wandeling

of

€110,- voor 4 wandelingen

De sociale wandelingen vinden plaats op een natuurlijke locatie binnen de regio en duren circa 60 minuten. De wandelmomenten worden afgewisseld met eenvoudige oefeningen zoals curven, parallel lopen of een proeverij voor honden.

 

Puppy Walks

€30,- per losse wandeling

of

€110,- voor 4 wandelingen

De puppy walks vinden plaats op een natuurlijke locatie binnen de regio en duren circa 30 minuten. De wandelmomenten worden afgewisseld met eenvoudige oefeningen zoals curven, parallel lopen of simpelweg een rustige pauze om het puppybolletje weer leeg te maken.

Een-op-een begeleiding

€60 per keer

of

€280 voor 5 afspraken

De een-op-een begeleiding vindt plaats op wisselende locaties in de regio. In 60 minuten hebben we alle tijd voor de persoonlijke vragen van de eigenaren en de individuele behoeften van de hond.

Bij het pakket ontvang je na afloop van iedere afspraak een korte samenvatting van de afspraak en een uitleg van de eventuele huiswerkopdrachten.

Reiskosten

€0.28 per kilometer Reiskosten worden berekend zodra een huisbezoek of privéles buiten Voorhout plaats zal vinden. Eventuele parkeerkosten vallen buiten dit tarief en zullen apart in rekening worden gebracht.