Bij Op Hondse Wijze gaan ik wellicht iets anders met honden om dan je gewend bent. In mijn werkwijze ga ik uit van begrip en wederzijds respect tussen de hond en zijn begeleider. Mijn fundering hiertoe is gelegd tijdens de Natural Dog Trainer Education (NDTE) bij Calming Signs. Woorden als dominantie, alfahond en roedelleider zult u bij mij niet horen vallen. Ik geloof dat een prettige samenwerking met de hond tot veel mooiere resultaten zal leiden, waarbij de hond ook nog eens gelukkiger en gezonder zal zijn.

Ik ben voorstander van een individuele aanpak en heb dus geen standaard lespakket wat ik afdraai. Iedere hond en iedere eigenaar is namelijk een individu met eigen behoeftes en wensen. Mijn doel is om hond en eigenaar met elkaar in contact te brengen en ervoor te zorgen dat ze elkaar écht begrijpen. Door de eigenaar uitleg te geven over hondentaal, hondse behoeften en de wijze waarop honden communiceren, hoop ik hen hier dichterbij te brengen. Het gebruiken en aanleren van commando’s komt maar beperkt aan bod.

Heeft deze manier van omgaan met je hond jouw belangstelling? En ben je nieuwsgierig wat ik jou en je viervoeter kan bieden? Neem dan eens een kijken bij bij één van mijn diensten: