De fotoshoot met neuswerk is terug! Wil jij ook graag toffe foto’s van jouw hond, gemaakt in een ontspannen sfeer? Boek dan snel je plek en wie weet zien we je terug op één van onze fotodagen!

Onder begeleiding van twee gediplomeerd gedragsdeskundigen gaan we tijdens deze fotoshoot met jouw hond aan de slag. We wisselen het foto’s maken af met neuswerk-oefeningen voor extra ontspanning. Ook is er ruimte voor vragen over gedrag. Gedurende de hele activiteit staat het welzijn van de hond op nummer één. De hond mag zichzelf zijn en die eigenheid gaan we vangen op een prachtige foto.

 

De eerstvolgende individuele fotoshoots met neuswerk staat gepland op:

Datum: Zondag 19 mei vanaf 09:00
Duur: Van ontvangst tot afscheid duurt de fotoshoot 30 minuten
Locatie: Zeist, provincie Utrecht (exacte locatie ontvang je na boeken)
Kosten: €59,-

en

Datum: Zondag 7 juli vanaf 09:00
Duur: Van ontvangst tot afscheid duurt de fotoshoot 30 minuten
Locatie: Noordwijkerhout, provincie Zuid-Holland (exacte locatie ontvang je na boeken)
Kosten: €59,-

Met het reserveren van een tijdsvak gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kunt u hier raadplegen. 

Je ontvangt na afloop een persoonlijke bestelpagina waar je alle gemaakte foto’s kunt bekijken. Je mag kosteloos drie fotobestanden uitkiezen die geschikt zijn voor social media* en één fotobestand op hoge resolutie. Het nabestellen van extra foto’s en foto-afdrukken behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.

* Een fotobestand voor social media is wat kleiner qua afmetingen en is voorzien van een subtiel logo om het auteursrecht te beschermen. 

Zien we je daar?

 

Groetjes,
Kirsten van Gaalen-Jeelof | Honden-Coaching Be There
Marieke van Berkel | Op Hondse Wijze