Zijn de foto’s van jouw hond ook altijd bewogen of onscherp? En wil je dolgraag een mooi portret waar jouw hond perfect opstaat? Meld je dan aan voor een unieke fotoshoot waarbij het welzijn van jouw hond voorop staat!

Onder begeleiding van twee gediplomeerd gedragsdeskundigen gaan we tijdens deze fotoshoot met jouw hond aan de slag. We wisselen het foto’s maken af met neuswerk-oefeningen voor extra ontspanning. Ook is er ruimte voor vragen over gedrag. Gedurende de hele activiteit staat het welzijn van de hond op nummer één. De hond mag zichzelf zijn en die eigenheid gaan we vangen op een prachtige foto.

 

De eerstvolgende individuele fotoshoots met neuswerk staat gepland op:

Datum: Zondag 19 september vanaf 09:00
Duur: Van ontvangst tot afscheid duurt de fotoshoot 30 minuten
Locatie: Zeist, provincie Utrecht (exacte locatie ontvang je na boeken)
Kosten: €59,-

en

Datum: Zondag 7 juli vanaf 09:00
Duur: Van ontvangst tot afscheid duurt de fotoshoot 30 minuten
Locatie: Provincie zuid-holland, exacte locatie wordt nog gekozen
Kosten: €59,-

Met het reserveren van een tijdsvak gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze activiteit. De algemene voorwaarden kunt u hier raadplegen. 

Je ontvangt na afloop een persoonlijke bestelpagina waar je alle gemaakte foto’s kunt bekijken. Je mag kosteloos drie fotobestanden uitkiezen die geschikt zijn voor social media* en één fotobestand op hoge resolutie. Het nabestellen van extra foto’s en foto-afdrukken behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.

* Een fotobestand voor social media is wat kleiner qua afmetingen en is voorzien van een subtiel logo om het auteursrecht te beschermen. 

Zien we je daar?

 

Groetjes,
Kirsten van Gaalen-Jeelof | Honden-Coaching Be There
Marieke van Berkel | Op Hondse Wijze