Soms is het fijner, handiger of gewoon leuker om niet in een groepje lessen te volgen, maar te gaan voor een-op-een. Je kunt hier bijvoorbeeld voor kiezen omdat jouw senior het tempo van een groep niet meer bij kan benen, omdat jouw angstige hond zich onprettig voelt met andere honden om zich heen of omdat het simpelweg beter uitkomt in de agenda om privé af te spreken. Bij Op Hondse Wijze zijn alle lessen individueel en ook als je geen pup of puber meer hebt zijn er mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding en coaching.

De een-op-een begeleiding wordt helemaal op maat gegeven, jouw vragen staan centraal. Uiteraard lopen de signalen van de hond en onze communicatie met hen wel als een rode draad door de begeleiding heen.

Een-op-een begeleiding vindt plaats op afspraak en op locatie naar keuze. Dit kan in de thuissituatie zijn, maar we kunnen ook afspreken in een natuurgebied, tuincentrum of op een industrieterrein.

Een-op-een begeleiding is niet geschikt om een (complex) gedragsprobleem wat u met de hond ervaart aan te pakken. Dit vereist meer doorvragen en observatie in de thuissituatie. Heeft u een gedragsprobleem met uw hond, kijk dan op de pagina gedragsbegeleiding.